نخود قرمز در سنندج می تواند نفخ معده را تا دو برابر کاهش دهد

نخود باید آب پز شود، کمی بی کربنات را می توان به آب اضافه کرد، در حالی که توصیه می شود آنها را فقط پس از پختن نمک بزنید تا نرم شوند.

لور به طعم بیشتر کمک می کند، در حالی که جلبک دریایی کامبو به کاهش مشکلات نفخ در هضم کمک می کند.

نخود قرمز در سنندج طعمی بسیار عالی دارد و بوی خوبی را در هنگام پخت منتقل می کند.

پس از جوشاندن، آنها را می توان سرد یا گرم، به تنهایی یا در سالاد، پوره به عنوان سوپ یا در دستور العمل های پیچیده تر مصرف کرد.

پس از جوشاندن، می توانید نخودها را با قرار دادن یک لایه روی سینی فریز کنید: وقتی کاملا یخ زد، آنها را به شیشه یا کیسه منتقل کنید.

در غیر این صورت، برای حفظ نخود می توانید از یک ظرف شیشه ای با مهر و موم شده استفاده کنید: نخودها را داخل آن بریزید و مطمئن شوید که کاملاً با آب پخت آغشته شده باشد.

نخود

سپس شیشه را در یک قابلمه آب حداقل 20 دقیقه بجوشانید. آن را در قابلمه بگذارید تا آب سرد شود: ماه ها نگه می دارند.

آرد نخود جایگزین خوشمزه و غنی از مواد مغذی برای آرد گندم نرم سنتی است.

می توان از آن برای پخت غذاهای شور و شیرین مانند هر آرد گندم استفاده کرد.

اما برخلاف آن که از نخود به دست می آید و جزو آردهای بدون گلوتن است، بنابراین برای بیماران سلیاک عالی است.

اما نه تنها این، بلکه دارای خواص مفید بسیاری است: کم کالری، غنی از پروتئین و مناسب برای کسانی که ورزش می کنند.

در نهایت، خوب است، طعم شدیدی دارد که در آشپزخانه بسیار مورد توجه قرار می گیرد، به عنوان مثال برای تهیه فلافل یا پانل.

در رژیم گیاهخواری از آن به عنوان غلیظ کننده به جای تخم مرغ و همچنین برای تهیه املت بدون تخم مرغ استفاده می شود.

بیایید در مورد این آرد سرشار از خواص تغذیه ای و کاربردهای متعدد غذایی و حتی آرایشی بیشتر بدانیم.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.