چیزی ذاتاً جذاب در آشپزخانه ای پر از ظروف مسی وجود دارد. قابلمه ها و ماهیتابه ها که دقیقاً بالای جزیره آویزان شده اند، قالب های پیچیده ای که مانند هنر روی دیوار قرار گرفته اند، یک کتری چای درخشان که روی اجاق گاز سوت می زند. این به آشپزخانه ای اشاره می کند که توسط آشپزی که می داند چه کار می کند و برای تجهیزات باکیفیت ارزش قائل است، و همچنین آشپزخانه ای که توسط شخصی که به زیبایی توجه دارد، هدایت می شود.
ظروف مسی برای نسلهای بیشماری پایه اصلی آشپزخانههای بزرگ و فروتن بودهاند و جذابیت آن همچنان باقی است. و در حالی که امروزه چرخشهای جدیدی روی ظروف مسی مانند پوششهای ویژه و هستههای رسانای گرما وجود دارد، نابشناسان به دنبال قطعات کلاسیکی هستند که در آزمون زمان مقاومت کردهاند و هنوز سالها از جوشیدن، پختن و قالبگیری باقی مانده است و کاری ارزشمند همانند صنایع دستی سفالی می باشد.
چگونه مس را بعد از استفاده منظم روزانه تمیز کنیم
مس به راحتی پاک می شود برخلاف ظروف سفالی. بعد از پختن در آنها، فقط با صابون و اسفنج تمیز میکنیم. ظرف را با آب و صابون ظرفشویی پر کنید و بگذارید حدود 15 دقیقه بماند. مس شما باید با محصولات و اسفنج های غیر ساینده شسته شود. نکته کلیدی این است که فوراً خشک شود. آنها با خشک کردن هوا به خوبی عمل نمی کنند زیرا آب سخت دوست مس نیست لکه های آب سخت باقی می ماند. از آنجایی که قلع یک سطح نچسب است، لازم نیست داخل آن را بیش از حد تمیز کنید. ظروف مسی ام را هم داخل ماشین ظرفشویی نچسبانید. شما با دست میشویید، اما داشتن چنین ظروف زیبایی ارزشش را دارد.
محصولات مورد علاقه شما برای تمیز کردن و حفظ مس قدیمی چیست؟
وقتی برای درخشش بیشتر تمیز میکنید، پاککننده مسی مورد علاقه شما که به راحتی پیدا میشود، کرم مس رایتز است. بسیار مقرون به صرفه است و باید مدتی دوام بیاورد. استفاده از آن آسان است: فقط آن را پاک کنید و فوراً نتایج را مشاهده کنید. سپس بشویید و خشک کنید.
آیا کاری وجود دارد که مردم هرگز نباید با مس انجام دهند؟
لطفا قبل از اولین استفاده، پوشش قلع را با آب و صابون تمیز کنید. همیشه کاملا خشک کنید. از شعله کم استفاده کنید. نیازی به گرم کردن یا گرم کردن خالی نیست زیرا باعث ذوب شدن پوشش قلع و سوختن مس می شود. در ظروف مسی سرخ نکنید. هنگام پخت، لطفاً دمای آن را بالاتر از 450 درجه فارنهایت قرار ندهید، زیرا قلع می تواند در دمای 460 درجه فارنهایت ذوب شود. فقط با ظروف چوبی یا غیر ساینده استفاده کنید تا به سطح مسی آسیب نرسانید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.