انواع مختلفی از عسل پارس شقایق وجود دارد. رنگ، طعم، بو و حتی بافت بین انواع مختلف بسیار متفاوت است. عامل متمایز کننده نوع گلی است که زنبور عسل به آن می زند.
عسل شبدر با عسل اسطوخودوس کاملاً متفاوت خواهد بود. برخی از انواع دیگر عبارتند از: اقاقیا، یونجه، فندق، شکوفه پرتقال… .
همچنین فرآیندهای تولید متفاوتی وجود دارد که منجر به طیف گسترده ای از انواع عسل می شود. اینها شامل مایع به شکل خام یا پاستوریزه، شلاق و لانه زنبوری است.
موارد مصرف عسل، عسل یک شیرین کننده است. در آشپزخانه، تقریباً با هر روش پختی قابل استفاده است. خوشمزه است مانند سیب، روی کراکرها یا مخلوط با ماست.
عسل را می توان در پخت، به عنوان شیرین کننده چای یا نوشیدنی ها یا به عنوان یک ماده ماریناد استفاده کرد. عسل همچنین می تواند به عنوان یک مومیایی کننده طبیعی لب، مرطوب کننده یا درمان سرفه استفاده شود.
چگونه با عسل بپزیم، از عسل موجود در بطری یا شیشه استفاده کنید. اگر نیاز به اندازه گیری دقیق دارید، قاشق اندازه گیری را با اسپری پخت و پز قبل از فرو بردن آن در عسل اسپری کنید.
عسل درست از روی قاشق اسپری شده می لغزد. در اکثر دستور العمل ها می توان از عسل به جای شکر استفاده کرد، اما بر بافت غذا تأثیر می گذارد، به خصوص در محصولات پخته شده که ممکن است مرطوب و متراکم تر شوند.
فقط کافی است آن را یک شب در یک کاسه آب داغ و بیرون از شیر آب بگذارید تا هر گونه تبلور از بین برود. این به هیچ وجه بر کیفیت محصول تأثیر نمی گذارد.
چگونه در هوای سرد از آن مراقبت کنیم، کریستالیزاسیون بر کیفیت عسل تأثیر نمی گذارد، در واقع بسیاری از مردم یک کرانچ کوچک را دوست دارند. با این حال، بازگرداندن آن به حالت روان بسیار آسان است.
مزه اش مثل چیه؟ عسل یک ماده چسبناک و چسبناک است که بسیار شیرین است. همچنین ممکن است طعم کاملاً گلی، میوه ای یا چوبی داشته باشد.
بسته به نوع عسل (و نوع گل)، ممکن است بتوانید طعم خاصی مانند اسطوخودوس را تشخیص دهید. برای تشخیص طعم های مختلف عسل، مقایسه طعم کنار هم می تواند یک تمرین سرگرم کننده باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.