خرما مضافتی در تهران هرگز فاسد نمی گردد

در مشرق زمین، خرما معنای خاصی دارد و اولین چیزی است که هنگام افطار در غروب ماه رمضان می‌خورید.

خرما یکی از قدیمی ترین گیاهان کشت شده در جهان است.

خرما مضافتی در تهران از کیفیت و طعم بسیار عالی برخوردار می باشد.

شواهد کشت آنها به سال 6000 قبل از میلاد برمی گردد.

از آن زمان، خرما یکی از ستون های مهم تغذیه انسان در خاور نزدیک بوده است و به همین دلیل به آن «نان صحرا» نیز می گویند.

و نان صحرا نه تنها طعم لذیذی دارد، بلکه می تواند واقعاً سالم هم باشد.

اما خوردن خرما به مقدار زیاد ایده خوبی نیست.

زیرا خرما به دلیل داشتن قند زیاد خاصیت خود نگهدارندگی دارد و برای مدت طولانی نگهداری می شود.

متأسفانه این مزیت باعث افزایش قابل توجه سطح قند خون نیز می شود.

خرما دارای شاخص گلیسمی 103 است.

خرما مضافتی در تهران

با این حال، زمانی که خرما در یک عصاره آبی (چای) استفاده می شود، کربوهیدرات ها را کنترل می کند و فواید محلول در آب خرما را نشان می دهد.

بنابراین نوشیدنی روزانه من 1 تا 2 فنجان ارل گری است (که در حالت ایده آل دارای روغن ترنج واقعی و تقویت کننده خلق و خو است) هر کدام با 2 عدد خرمای بزرگ خرد شده و هل سالم (به مدت 10 دقیقه بگذارید و لذت ببرید).

خرما ویتامین های گروه B ارزشمندی را که برای اعصاب مفید است، ویتامین C، مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم برای آرامش فراهم می کند.

علاوه بر این، اسید آمینه تریپتوفان وجود دارد که بدن ما آن را به هورمون ملاتونین تبدیل می کند.

عصاره آبی میوه خرما نیز دارای خواص ضد باکتریایی است و به مبارزه با عوامل بیماری زا کمک می کند.

علاوه بر مواد مغذی عالی، میوه حاوی مواد گیاهی ثانویه ارزشمندی است.

به بیان ساده، به عنوان آنتی اکسیدان، رادیکال های آزاد را در بدن متصل می کنند و قبل از انجام هر کار اشتباهی در بدن، آنها را بی ضرر می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.