تحقیقات در مورد پلاستیک و نگرانی های بهداشتی فراوان است.
با این حال، تنها چند سرمایه لازم برای تولید ظروف یکبار مصرف مطالعه به آگاهی مصرف کنندگان از پلاستیک و سلامت انسان مربوط می شود و روی پلاستیک به عنوان بسته بندی مواد غذایی تمرکز نمی کند.
این شکاف حتی در آفریقای جنوبی آشکارتر است، جایی که تحقیقات موجود به پلاستیک و پایداری مربوط می شود و تاکنون هیچ مطالعه ای بر مصرف کنندگان و پلاستیک یا بسته بندی پلاستیکی در زمینه سلامت متمرکز نشده است.
مطالعه حاضر مبنایی برای درک ماهیت و میزان استفاده و استفاده نادرست از بستهبندی پلاستیکی توسط مصرفکنندگان جوان آفریقای جنوبی با هدف اطلاعرسانی اقدام مناسب در صورت لزوم ارائه میکند.
هدف اصلی ما لباس مجلسی دخترانه جدید بررسی دانش و رویکرد آنها در مورد استفاده ایمن از بسته بندی مواد غذایی پلاستیکی بود.
سه سؤال تحقیقاتی ما را راهنمایی کردند: این شیوههای استفاده مصرفکنندگان در رابطه با بستهبندی مواد غذایی پلاستیکی چیست؟
آنها چه دانش عینی و ذهنی در مورد استفاده صحیح از این محصولات دارند؟
آنها برای کسب موتور هوندا اطلاعات در مورد استفاده صحیح از بسته بندی های پلاستیکی و BPA و سایر مواد شیمیایی مضر به چه منابع اطلاعاتی مراجعه می کنند؟
این سوالات پژوهشی از منظر بهداشت عمومی حیاتی هستند.
با توجه به افزایش آگاهی سلامتی در بین مصرف کنندگان و نگرانی آنها در مورد طبیعی بودن غذا،
به نفع آنهاست که از بسته بندی های پلاستیکی محصولات غذایی به طور ایمن استفاده کنند، از مهاجرت بقایای مواد شیمیایی به چیزی که بلعیده می شود، جلوگیری کنند و از سالم بودن آنها جلوگیری کنند.
خوردن تلاش نحوه تشخیص جیوه قرمز از تضعیف شدن. تغذیه سالم مدت هاست که به عنوان یک راه موثر برای سالم ماندن دیده می شود.
باید از اثرات مضر استفاده نادرست از بسته بندی پلاستیکی محافظت شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.